FEESTDAGEN

sushiplatter - suppercruise - b2b - events

De feestdagen komen er weer aan!

Elk jaar komt het weer terug… De ene groep kan niet wachten om nu al de boom op te tuigen en alle bijbehorende lichtjes op te hangen, de andere groep waardeert de gezelligheid en de laatste groep kan niet wachten tot alle gekte voorbij is. Natuurlijk hebben we het over de feestdagen. 

De meeste bedrijven geven een (leuk) kerstpakket of vieren het met het personeel. Hoe dan ook, het doel is om een gezellige sfeer en samenhorigheid te creëren.

Geloof het of niet… Nu we in april zitten, komen de aanvragen voor bedrijfsfeesten deze periode al binnen. Je wilt natuurlijk de beste datum reserveren, maar waar dien je dan rekening mee te houden? Hieronder onze 5 punten waar je rekening mee houdt wanneer je de perfecte evenementenlocatie kiest: 

  • Locatie, locatie, locatie. Zijn je werknemers verspreid over het land? Kies een locatie in de buurt van goede ov-verbinding en/of parkeergelegenheid. 
  • Venue met ervaring. Eerlijk. Je hebt ook je eigen werkzaamheden om af te maken naast het organiseren van een feest. Hoe leuk dit ook kan zijn, heel fijn als je een locatie hebt die weet hoe het geregeld moet worden zodat jij niet in de stress schiet. 
  • 7-gangen walking dinner, 3-gangen sit down dinner of heerlijke bites. Elk bedrijf heeft zijn eigen cultuur en hoe goed wanneer de locatie van je dromen daarop kan anticiperen. Sommige bedrijven worden gelukkig van fine-dining concepten en anderen van een goede bitterbal. Met dat laatste is ook helemaal niets mis! 
  • Nu heb je een locatie in gedachten, een groep mensen in die droomruimte en een speech voorbereid, maar wat dan? Wachten tot mensen een beetje loskomen of bouwen op de gangmakers van de marketing- of sales-afdelingen… Welke beleving wil je neerzetten? Wil je een thema of gewoon gezellig dansen. Zeker iets om over na te denken.
  • Het laatste en misschien wel het belangrijkste punt: wees realistisch. Je zou werknemers of collega’s de eerste kerstster in de hemel willen geven, is dit ook mogelijk? Blijf in mogelijkheden denken en de juiste locatie zou je begeleiden om iets van die feestdag magie te verspreiden zodat zelfs de groep die geen zin heeft in de feestdagen toch iets heeft om het jaar daarop naar toe te kijken.

Wees dus op tijd met het boeken van een toplocatie! Weet je het allemaal niet zeker? Voel je dan vrij om contact op te nemen met onze sales afdeling, wij helpen je graag!

Contact: [email protected] – 020 – 2050 221

Van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 18:00

Request for proposal